Biljni komplet br. 2 ANTI-DIABET REGULIŠITE ŠEĆER U KRVI PRIRODNIM PUTEM

Akcija!
 

Original price was: 39KM.Current price is: 31,20KM.

Sniženje ističe za:

  • Pomaže kod povišenog šećera u krvi
  • Ostvaruje povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta
  • Štiti krvne sudove kod dijabetičara
  • Reguliše nivo šećera i ne dozvoljava nagle skokove usled stresa i nakon obroka
  • Štiti od pojave pušačke noge i odumiranje udova
  • Ublažava simptome dijabetesa: umor, zamućen vid, razdražljivost, često mokrenje…

Kao dopunu preporučujemo Bio-Teo biljni komplet br. 1 za jačanje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i Biljne kapi br. 16 Imunodetox, na bazi lista i korena koprive i lincure.

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno.

Original price was: 39KM.Current price is: 31,20KM.

Sniženje ističe za:

Biljni komplet br. 2 ANTI-DIABET
REGULIŠITE ŠEĆER U KRVI PRIRODNIM PUTEM

31.2 KM

Pozovite nas na: 065/945-825

Kategorija:
 

Opis

Koje su najbolje biljke za snižavanje šećera u krvi?

Opis proizvoda:

Biljni komplet br. 2 Anti-Diabet sastavljen je od dvije vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 30 i Bio-Teo biljne kapi br. 64 na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrijebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta.

Bio-Teo biljne kapi br. 30 na bazi pasuljevine, ovsa, lista kupine, borovnice i crnog duda prirodno su rješenje za regulisanje šećera u krvi. Zahvaljujući solima hroma, mangana, ali i drugim aktivnim materijama kao što su: silicijumova kiselina, arginin, flavonidi i fitoaleksin, ove kapi stimulišu lučenje insulina, djeluju kao blagi diuretik sprečavaju nagle skokove šećera u krvi nakon obroka i štite krvne sudove dijabetičara, sprečavajući razvoj pušačke noge i odumiranja tkiva.

Bio-Teo biljne kapi br. 64 na bazi pelena, iđirota, kičice, anisa i morača, namijenjene su zdravlju organa za varenje. Kapi se upotrebljavaju kao sredstvo za olakšavanje tegoba organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kod bolova i grčeva u stomaku.

Kao dopunu preporučujemo Bio-Teo biljni komplet br. 1 za jačanje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i Biljne kapi br. 16 Imunodetox, na bazi lista i korijena koprive i lincure.

Kod masne jetre, tj. kod povišenog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida, savjetujemo vam da uključite i Bio-Teo biljne kapi br. 63.

Proizvod je komplet sastavljen od 2 različita proizvoda:

BILJNE KAPI BR. 30 – 100 ml proizvoda sadrži:

Vodeno-etanolni ekstrakt pasuljevine bez semena (Phaseolus vulgaris L., Fabaceae; DER 1:3, etanol 40% v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt lista crnog duda (Morus nigra L., Moraceae; DER 1:3,5, etanol 40% v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt lista borovnice (Vaccinium myrtillus L., Ericaceae; DER 1:3,5, etanol 40% v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt lista kupine (Rubus fruticosus L., Rosaceae; DER 1:3,5, etanol 40% v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt krupe ovsa (Avena sativa L., Poaceae; DER 1:2, etanol 40% v/v)

SASTOJCI: vodeno-etanolni ekstrakti pasuljevine bez semena, lista crnog duda, lista borovnice, lista kupine i krupe ovsa.

Pasuljevine bez semena (Phaseolus vulgaris L., Fabaceae)

Pasuljevina zahvaljujući prvenstveno hromovim solima, ali i drugim aktivnim materijama kao što su silicijumova kiselina, arginin, flavonidi, fitoaleksin, kalijum, vitamin C… od davnina se koristi u tradicionalnoj medicini za regulisanje šećera u krvi. 

List crnog duda (Morus nigra L., Moraceae)

List crnog duda sadrži flavonoide, folnu kiselinu, adenin, asparaginsku kiselini, vitamin C i karotin. U narodnoj medicini se koristi kao diuretik i kod šećerne bolesti. Dudinje se koriste za izradu sirupa protiv upale grla, i za jelo.

List borovnice (Vaccinium myrtillus L., Ericaceae)

List borovnice sadrži kateholske tanine, leukoantocijane, flavonoide, iridoide, alkaloide, arbutin i hidrohinon, soli magana i hroma. Za spoljnu upotrebu, koristi se za skupljanje tkiva. Mlad list sadrži glukokinin neomirtilin koji pokazuje antidijabetsko djelovanje

U narodnoj medicini se koristi za sniženje nivoa šećera u krvi, za prevenciju i liječenje bolesti organa za varenje, bubrega, organa za disanje, kod reumatizma i hemoroida, za čišćenje krvi. Plod se koristi kod proliva i blažih slučajeva enteritisa.

List kupine (Rubus fruticosus L., Rosaceae)

List kupine sdraži 8-14% tanina, organske kiseline, flavonoide, koji djeluju na skupljanje tkiva i smirenje upale crijevne sluzokože. Kupinov list se preporučuje kod akutnih proliva i za ispiranje kod upala sluzokože usne duplje. usljed stimulisanja lučenja insulina blago djeluje i na sniženje nivoa šećera u krvi.

Krupa ovsa (Avena sativa L., Poaceae)

Ovas posjeduje svojstva koja povoljno utiču na regulisanje holesterola u krvi, snižavanje šećera u krvi i jačanje kardiovaskularnog sisitema.

BILJNE KAPI BR. 64 – 100 ml proizvoda sadrži:

Vodeno-etanolni ekstrakt herbe pelena (Artemisia absinthium L., Asteraceae; DER 1:3, 40% etanol v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt rizoma iđirota (Acorus calamus L., DER 1:3, Araceae; 40% etanol v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium L. Asteraceae; DER 1:3, 40% etanol v/v)
Vodenoetanolni ekstrakt herbe kičice (Centaurium erythraea Rafn., Gentianaceae; DER 1:3, 40% etanol v/v)
Vodenoetanolni ekstrakt ploda anisa (Pimpinella anisum L., Apiaceae; DER 1:4, 40% etanol v/v)
Vodeno-etanolni ekstrakt ploda morača (Foeniculum vulgare Mill. Apiaceae; DER 1:3, 40% etanol v/v)

SASTOJCI: vodeno-etanolni ekstrakti herbe pelena, rizoma iđirota, herbe hajdučke trave, herbe kičice, ploda anisa i ploda morača.

Herba pelena (Artemisia absinthium L., Asteraceae)

Herba pelena (Artemisia absinthium L., Asteraceae)

Herba pelena sadrži seskviterpenske laktone, do 1,2% etarskog ulja (koje sadrži 3-10% tujona, 25-75% tujil-alkohola), flavonoide, fenil-karbonske kiseline, poliacetilene. Upotrebljava se kao aromatično gorko sredstvo za poboljšanje varenja, stimuliše i olakšava lučenje žuči i eliminisanje gasova.

Rizom iđirota (Acorus calamus L., Araceae)

Rizom iđirota (Acorus calamus L., Araceae)

Rizom iđirota sadrži 2-6% etarskog ulja (sastavljenog od seskviterpena akorona i fenilpropana β-azarona), tanine, sluzi i skrob. Upotrebljava se kao gorko sredstvo za povećanje apetita i olakšavanje varenja.

Plod morača (Foeniculum vulgare Mill. Apiaceae)

Plod morača (Foeniculum vulgare Mill. Apiaceae)

Plod morača sadrži 2-6% etarskog ulja (sa 2-80% trans-anetola), masno ulje, flavonoide, proteine, organske kiseline. Upotrebljava se za ublažavanje grčeva u pedijatriji, kod nadutosti, za eliminisanje gasova, kao antiseptik, za razređenje sluzi kod kašlja.

Herba hajdučke trave (Achillea millefolium L. Asteraceae)

Herba hajdučke trave (Achillea millefolium L. Asteraceae)

Herba hajdučice sadrži flavonoide, etarsko ulje (sa najmanje 0,02% proazulena), alkaloide, germakranolide, poliacetilene, triterpene, sterole, cijanogene glikozide, organske kiseline i šećere. Upotrebljava se kao sredstvo za olakšavanje tegoba organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kod bolova i grčeva u stomaku, kod amenoreje.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2 puta dnevno po 60 kapi, rastvoreno u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Poslije 10-15 min. popiti drugu vrstu kapi. Redoslijed uzimanja kapi iz kompleta nije presudan.

Preporučuje se konzumiranje barem dva kompleta, uz primjenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane ljekara.

Spisak svih prodajnih mjesta možete videti klikom na: www.bioteo.ba/lokacije/

Ne zaboravite da uvjek možete da poručite paket direktno iz naše maloprodaje iz Dervente putem telefona, sajta ili Facebook chat-a. Troškovi poštarine su 7 KM.

BIH telefon za informacije i poručivanje: 065/945-825 (tel+viber)