HEMOREKTAL – protiv hemoroida – 50ml

 

19KM

  • Unutrašnji i spoljašnji hemoroidi
  • Bolno i oštećeno tkivo i završni dio debelog crijeva
  • Analne fisure, bol, peckanje, svrab
  • Zaustavljanje krvarenja, djeluje protivupalno, antiseptično i antiedematozno
  • Ublažava iritaciju sluzokože u toku proliva
  •  Olakšava pražnjenje kod zatvora

Imate probleme sa stolicom i varenjem? Pogledajte i Bio-Teo biljni komplet br. 3 za stomak.

19KM

HEMOREKTAL – protiv hemoroida – 50ml

19 KM

Pozovite nas na: 065/945-825

 

Opis

Opis proizvoda:

Jedinstven biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi ekstrakata hajdučke trave, divljeg kestena, gaveza, aloje, lanilista; propolisa, eteričnih ulja karanfilića, sandalovine i pačulia.

Aktivne materije iz navedenih komponenti deluju izuzetno blagotvorno na kožu i sluzokožu analne regije. Melem se preporučuje za negu i održavanje higijene analne regije nakon redovnog pražnjenja creva, a naročito kod pojave dijareje ili zatvora, pri čemu može doći do iritacije sluzokože, bola, peckanja, svraba kao i pojave hemoroida. U slučaju hemoroida i tvrde stolice, melem koristiti i pre i posle pražnjenja.

Melem je biljnog porekla, potpuno je bezbedan i može se upotrebljavati tokom dužeg vremenskog perioda u kontinuitetu, bez straha od neželjenih efekata.

NAČIN UPOTREBE: Mazati 2-3 puta dnevno, obavezno posle pražnjenja. Ukoliko 2 pakovanja proizvoda u potpunosti ne pomognu, javiti se lekaru radi dodatne konsultacije.

Ukoliko imate problema sa stolicom i varenjem, savetujemo vam da korigujete svoju ishranu. Preporučujemo vam pojačan unos vlakana i da koristite Bio-Teo biljni komplet br. 3 za stomak o kome možete saznati više od Dr Branke Filipović načelnice gastroenterologije KBC Dragiša Mišović:

a koje biljke ulaze u sastav ovog kompleta će vam predstaviti Momčilo Antonijević, narodni travar i novinar:

Saznajte zašto i farmaceuti rado preporučuju ovaj melem:

Ostali melemi: