SPECIJALNA PONUDA: Biljni komplet br. 1 + Biljne kapi br. 63

Akcija!
 

Originalna cena je bila: 83KM.Trenutna cena je: 71KM.

OSNAŽITE SVOJ KARDIVASKULARNI SISTEM I REGULIŠITE NIVO HOLESTEROLA I TRIGLICERIDA NA PRIRODAN NAČIN

Bio-Teo biljni komplet br. 1 namenjeni zdravlju kardiovaskularnog i nervnog sistema u kombinaciji sa Bio-Teo biljnim kapima br. 63 namenjenim zdravlju i detoksikaciji jetre – nenadmašna su kombinacija za regulisanje nivoa holesterola, triglicerida i masnoća u krvi.

Kupovinom biljnog kompleta br. 1 i kapi br. 63 zajedno, za kapi br. 63 ostvarujete 50% popusta na njihovu redovnu cenu. 

Originalna cena je bila: 83KM.Trenutna cena je: 71KM.

SPECIJALNA PONUDA: Biljni komplet br. 1 + Biljne kapi br. 63

71 KM

Pozovite nas na: 065/945-825

Kategorija:
 

Opis

LDL holesterol ili ″loš holesterol″ i njegovo određivanje važno je kao faktor rizika za koronarna oboljenja. Povišen LDL holesterol može prouzrokovati aterosklerozu, akumulaciju holesterola i drugih materija na zidovima arterija. Pomenute naslage – koje zovemo „plak“ – mogu smanjiti protok krvi kroz arterije ili potpuno prekinuti protok (zakrčenje krvnih sudova). Ukoliko su pogođene arterije koje npr. srce snabdijevaju kiseonikom (koronarne arterije), usljed toga protok krvi i isporuka kiseonika budu smanjeni, to možete osjećati kao bolove u grudima (stanje koje se zove „anginapectoris“) ili možete imati druge simptome, o zakrčenju krvnih sudova npr. vrata, kao što su gubitak vida na jedno oko, nemoć i slabost ekstremiteta.

Može se desiti da se aterosklerotski plakovi pocijepaju ili puknu. Na tom mjestu gdje je plak oštećen se može stvoriti krvni ugrušak koji dalje blokira protok krvi ili se može otkačiti, i negdje niže, potpuno ili djelimično, zapušiti arteriju. Ako usljed ovih događaja protok krvi ka nekom djelu srca bude prekinut, dešava se srčani udar tj. infarkt miokarda. Tada ćelije ne primaju dovoljne količine kiseonka i nutritivnih elemenata i izumiru.

Za prevenciju i rješavanje svih ovih problema toplo preporučujemo upotrebu Bio-Teo biljnog kompleta br.1 (Antistres Corvit Cirkul) namijenjenog jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, ali i čišćenju zakrčenih krvnih sudova uz dodatak biljnih kapi br.63 namijenjenih regulisanju nivoa triglicerida, holesterola, ukupnih masnoća u krvi, kao i regeneraciji jetre i poboljšanju rada hepatobilijarnog sistema.

Ovaj set biljnih kapi sadrži mješavinu tradicionalnog ljekovitog bilja koje zahvaljujući njihovom sinergističkom dejstvu utiče izuzetno blagotvorno na jačanje oslabljenog srčanog mišića i podsticanje normalne srčane funkcije, pospješuju cirkulaciju, čiste zakrčene krvne sudove i jačaju zidove krvnih sudova vraćajući im gipkost i elastičnost čime se smanjuje rizik od njihovog pucanja i nastajanja trombova.

Kao dopuna se daju Bio-Teo biljne kapi br. 63 koje su nenadmašne u tradicionalnoj terapiji masne jetre jer sadrže ekstrakte badelja i artičoke koji zahvaljujući visokom nivou silimarina direktno utiču na protok žuči i regeneraciju ćelija jetre. Ove kapi pomažu razgradnju holesterola u žučne kiseline i eliminaciju viška holesterola iz organizma putem sistema za varenje. Ova dva procesa dovode do smanjenja nivoa „lošeg“ i povećanja nivoa „dobrog“ holesterola u krvi.