BILJNI LOSION ZA LICE I TELO – čisti i tonizira sve tipove kože – 150ml

 

9,90KM

  • Čisti i tonizira sve tipove kože
  • Sužava proširene pore
  • Uklanja višak masnoće i nečistoće
  • Reguliše lučenje sebuma
  • Deluje antiinflamatorno, smiruje upalne procese na koži
  • Ubrzava proces epitelizacije i regeneracije kože

100% prirodni losion, tonira kožu i sužava proširene pore. Uklanja suvišnu masnoću, tragove šminke, površinski sloj izumrlih ćelija i druge nečistoće. Mogu ga koristiti i deca i odrasli sa određenim promenama na koži (ekcem, psorijaza, ojedi, iritirana koža, seboreja, rozacea, alergijski svrab, znojni pazusi i stopala, gljivice, posle ujeda insekata…) kao i muškarci i žene za čišćenje i toniranje kože posle brijanja ili depilacije.

NAČIN UPOTREBE: Losionom detaljno očistiti kožu, a zatim naneti odgovarajuću Bio-Teo kremu.

9,90KM

BILJNI LOSION ZA LICE I TELO – čisti i tonizira sve tipove kože – 150ml

9.9 KM

Pozovite nas na: 065/945-825

 

Opis

Opis proizvoda:

Bio-Teo biljni losion za lice i telo je 100% prirodni losion, čisti i tonira kožu i sužava proširene pore. Uklanja suvišnu masnoću, tragove šminke, površinski sloj izumrlih ćelija i druge nečistoće.

Mogu ga koristiti i deca i odrasli sa određenim promenama na koži (ekcem, psorijaza, ojedi, iritirana koža, seboreja, rozacea, alergijski svrab, znojni pazusi i stopala, gljivice, posle ujeda insekata…) kao i muškarci i žene za čišćenje i toniranje kože posle brijanja ili depilacije.

NAČIN UPOTREBE: Losionom detaljno očistiti kožu, a zatim naneti odgovarajuću Bio-Teo kremu.

INGREDIENTS (INCI): AQUA, EXSTRACT ALOE ARBORESCENS, EXSTRACT SALVIA OFFICINALIS, EXSTRACT MATRICARIA CHAMOMOLLA, EXSTRACT HYPERICUM PERFORATUM, EXSTRACT QUERCUS PEDUNCULATA, EXSTRACT ACHILEA MILLEFOLIUM, GLYCERIN, PANTHENOL, ALKOHOL DENAT, PARFUM, LAVENDER ESSENTIAL OIL, SAGE ESSENTIAL OIL.

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: BIO-TEO CENTAR D.O.O., Ive Lole Ribara 76, 26314 Banatsko Novo Selo, Srbija.

Proizvod je izrađen od najkvalitetnijih sirovina u skladu sa međunarodnim standardima koji se odnose na bezbednost u proizvodnji hrane (ISO 9001:2008 i HACCP)

BAR KOD: 8600102638266

150 ml e